Tko smo mi

Patričar d.o.o. poduzeće je specijalizirano za veleprodaju i maloprodaju proizvoda namijenjenih za prehranu te svakodnevnu potrošnju s obiteljskom tradicijom dugom preko 20 godina. Kroz dugu tradiciju poduzeće se neprekidno razvija te do danas zapošljava 162 djelatnika u preko 50 maloprodajnih objekata te u jednom veleprodajnom centru.

Poduzeće je značajan dobavljač raznih grupa proizvoda (prehrane, papirne konfekcije te raznih proizvoda za kućanstvo) velikom broju trgovina, ugostiteljskim i hotelskim objektima te raznim drugim trgovačkim lancima u Hrvatskoj.

Patričar je osnovan 1991. godine u Županji te je kroz dugogodišnje uspješno poslovanje postalo jedno od vodećih hrvatskih lanaca maloprodaje i veleprodaje prehrambenih proizvoda i proizvoda široke potrošnje na području Slavonije.

Tvrtka Patričar registrirana je kao društvo sa ograničenom odgovornošću i u potpunosti je u privatnom vlasništvu (50%) Marijan Živković i (50%) Josip Živković, a koju zastupa Marijan Živković.

Temelj poslovanja tvrtke Patričar d.o.o. zasniva se na savršenom omjeru cijene i kvalitete, uz istovremeno pružanje zadovoljstva i užitka kupovanja.

Maloprodajni lanac

U našim maloprodajnim objektima nudimo impresivan izbor prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, domaćih i stranih dobavljača, po izuzetno povoljnim cijenama. Preko 50 maloprodajnih objekata svakodnevno poslužuje na tisuće kupaca. Sa zadovoljstvom.

Velepodaja

Aktivnosti tvrtke su veleprodaja i distribucija prehrambenih i neprehrambenih proizvoda iz kojih izdvajamo: papirnatu konfekciju, higijenski program, kekse i tijesto. 

U asortimanu možete pronaći i naše vlastite robne marke.

Solarna energija

Potencijalno najveći izvor obnovljive energije je Sunce, užarena kugla čije zračenje dolazi na Zemlju. Sunčeva energija je sigurna, neprekidna i najmanje štetna za okoliš. Temelj je života na Zemlji i stalni pratilac razvoja ljudskog roda.

Prednosti sunčeve energije smo prepoznali i u našoj kompaniji te se upustili u proizvodnju električne energije, te prodaju iste.

Restoran "Majčina ljubav"

Restoran u sklopu tvrtke Patričar svakodnevno nudi jela i poslastice. Posjetite naš restoran, počastite Vaše poslovne partnere ili proslavite s Vašim najdražima. 

Restoran nudi idealan prostor za slavlja poput rođendana, pričesti, krizmi ili sličnih manjih slavlja do 40 osoba.

Osigurajte svoje mjesto i rezervirajte već danas!

PATRIČAR

GODINA TRADICIJE
+
VRIJEDNIH ZAPOSLENIKA
+
MALOPRODAJNIH OBJEKATA
VELEPRODAJNI CENTAR
+
DOSTUPNIH PROIZVODA